+36 70 387 7799 / info@jatekokajavabol.hu

Cégünkről

Üdvözöljük Önt játék webáruházunkban!

Cégünk 2003-ban kezdte meg tevékenységét a játék kiskereskedelem területén. Képességfejlesztő játékbolt működtetését kezdtük meg, ahol válogatott, minőségi játékokkal és szaktudással vártuk magán- és intézményi vásárlóinkat. Mindig érdeklődve és kíváncsian jöttek be boltunkba vásárlóink, és többnyire megelégedve, információ gazdagon és főleg megvásárolt játékokkal távoztak üzletünkből. Ez alapozta meg azt a tényt, hogy visszatérő vásárlóink mindig szívesen jöttek be hozzánk. Pár kedves szó, a szaktudás, átadott információ és a megelégedettség biztosította  a visszatérő vásárlókat.

Az elmúlt 17 év során jelentősen megváltozott viszont a vevők vásárlási szokása, az internet és az okostelefon rohamos térhódítása alapvetően strukturálta át a vásárlási szokásokat. Ebből kifolyólag cégünk is szükségét érezte a váltásnak, így elindította saját webáruházát a neten, amit okostelefonról is el lehet érni.

Kérjük Öntől, adja tovább áruházunk hírét barátainak, ismerőseinek (a weboldalon található Facebook elérhetőség: Tetszik az oldal gombra kattintva), hiszen nekik is hasznos lehet webáruházunk választéka.

Köszönjük segítségét, és kívánjuk, találja meg elképzelését, örömét webáruházunkban.


Minőségpolitikánk:
Cégünk a webáruházas értékesítésnél is fontosnak tartja az eddigi üzletpolitikáját, minőségi, oktató, fejlesztő játékokat kínálva volt és leendő vásárlóinak.

Impresszum

Cégnév: Nicotoys Bt.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Kassai köz 4.

Telefon: 36 70 387 7799

E-mail: info@jatekokajavabol.hu

Internet: www.jatekokajavabol.hu

A céget bejegyző hatóság: Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága

Cégjegyzékszám: 07-06-012163

Adószám: 21594854-1-07

Kamara: Székesfehérvári Kereskedelmi és Iparkamara

Tárhelyszolgáltató: Shopmasters-Informatika Kft. 2200 Monor, Ady Endre u.24.  ügyfélszolgálat@shopmasters.hu